sobota, 29. januar 2011

Vaša spletna stran je aktualna in samodejno dobiva novo vsebino


Novosti: Preko enostavnega urejevalnika besedil kot je Word, ustvarite aktualne informacije o vaših potovanjih. To poveča število obiskov na vaši spletni strani - in tudi že obstoječe stranke obiščejo vašo spletno stran večkrat.

Knjiga gostov: Veliko zadovoljnih strank se vam vpiše v knjigo gostov. To je dobro tudi za vašo javno podobo. Da ne bi prišlo do negativnih vnosov, lahko v administraciji knjige gostov te vnose vnaprej preverite in po želji dovolite objavo ali pa jo odklonite.

FAQ (Frequently Asked Questions – Pogosto postavljena vprašanja): Ta modul Vam prihrani veliko časa. Če ima stranka splošno vprašanje, ji odgovorite na to v FAQ-modulu in stranki pošljete povezavo na odgovor. Naslednji obiskovalec več istega ne bo vprašal, saj pravilen odgovor najde takoj med pogosto postavljenimi vprašanji. To vam dolgoročno prihrani veliko časa.

Oblikovanje spletnih strani

2 komentarja:

  1. Prlekweb je lokalni ponudnik: izdelava spletnih strani Ljutomer; mi vam stran izdelamo, hitro in prijazno; izdelava spletnih strani Ljutomer.

    OdgovoriIzbriši
  2. Prlekweb je lokalni ponudnik: izdelava spletnih strani Ljutomer; mi vam stran izdelamo, hitro in prijazno; izdelava spletnih strani Ljutomer.

    OdgovoriIzbriši